Bucuresti, Romania

Pe 16 martie, NAVI va cânta la Duda - Live Music Lounge împreună cu instrumentiștii ei, Andrei Grigore "Mega" (chitară) și Cristi Tatarici (cajon). Intrarea este libera.

Time 8:00 PM
Duda Music Lounge
Constantin Noica 181A
Bucuresti, Romania

Pe 16 martie, NAVI va cânta la Duda – Live Music Lounge împreună cu instrumentiștii ei, Andrei Grigore “Mega” (chitară) și Cristi Tatarici (cajon) – și cu un repertoriu acustic pe #goodvibes , alcătuit din piese originale și cover-uri cântate în manieră proprie.

Intrarea este libera.

Rezervări: 0758 089 921 / duda.bucuresti@gmail.com

Despre NAVI

NAVI, cântăreaţă şi compozitor, s-a remarcat cu single-urile “Picture Perfect”, “The Burning Process”, “Eyes Wide Shut” şi “My diary”, dar şi cu piese compuse pentru artişti precum Morandi, Hotel FM (Eurovision 2011), Foişorul de Foc, Bijou, Aurelian Temişan, Julie Mayaya şi mulţi alţii.

În perioada 2008-2011 a făcut parte din duo-ul pop-rock Alexandra & Alec, formulă în care a lansat trei videoclipuri şi un EP şi a susţinut sute de concerte.

2014 este anul care marchează începutul carierei ei solo, prin controversatul clip “Picture Perfect” şi o serie de show-uri unice în lume, în care artista cântă suspendată în sfori. NAVI a continuat să-şi surprindă publicul cu piese şi videoclipuri din ce în ce mai elaborate.

În 2017, artista a semnat un contract cu celebra casă de discuri Electrecord şi şi-a lansat albumul de debut, “Songbird”, un LP indie-pop eclectic care se bucură deja de recenzii pozitive în ţară şi în străinătate.

La finalul anului 2018, NAVI și-a deschis propriul studio de înregistrări în București, Demisec Records, împreună cu Andrei Grigore, iar în februarie 2019 a început lucrul la cel de-al doilea album.