Lege și dezordineLege și dezordine

“Lege și dezordine” (Law and disorder) is a song recorded by NAVI with rappers Jepcar and Arssură, in support of Mihai Moldoveanu. Romanian citizen Mihai Moldoveanu was wrongfully accused of murder, with no proof directly incriminating him, and served 15 years in prison. He was then released by CEDO, but the broken justice system harassed him all over again, putting him behind bars for the same wrongful accusations. Rapper Jepcar gathered a music and video production team to create “Lege și dezordine”, a song that would draw more attention to Mihai’s case and encourage people and media to seek out the truth.

You can read all about Mihai Moldoveanu’s story and show your support here on his official Facebook page.

VIDEO CREDITS

Written by: Jepcar, Arssură & NAVI
Produced by: Gabriel Băruța (Mosquito Production)
Mix and master: John Diamond (DIAMOND RECORDS)
A music video created by Staicu BROTHERS
Styling: Ioana Cristina Casapu
Hair style: Ioana Iulia Goicea
Clothes provided by C&A, New Look, Simona Semen and LaChatterie
Make-up Artist: Anca Francu
With the participation of Mihai Moldoveanu and actors Ioana Bobeică and Eva Maria Pavel.“Lege și dezordine” este o piesă înregistrată de rapperii Jepcar și Arssură alături de NAVI, în sprijinul lui Mihai Moldoveanu. Mihai a fost acuzat pe nedrept de crimă și a petrecut 15 ani în închisoare, deși nu există vreo dovadă care să-l incrimineze în mod direct. A fost eliberat printr-o decizie CEDO, dar sistemul judiciar românesc nu a încetat să-l hărțuiască. În 2014, Mihai a fost condamnat din nou pentru aceleași acuzații nedrepte. Jepcar a adunat o echipă de producție audio și video pentru a realiza “Lege și dezordine”, pentru a atrage mai multă atenție asupra cazului lui Mihai și a încuraja publicul și presa să caute adevărul.

Puteți citi întreaga poveste a lui Mihai Moldoveanu și îl puteți susține măcar cu un gând bun pe pagina lui oficială de Facebook.

VIDEO CREDITS

Muzica și versurile: Jepcar, Arssură & NAVI
Producție: Gabriel Băruța (Mosquito Production)
Mix și master: John Diamond (DIAMOND RECORDS)
Videoclip realizat de Staicu BROTHERS
Styling: Ioana Cristina Casapu
Hair style: Ioana Iulia Goicea
Vestimentație asigurată de C&A, New Look, Simona Semen și LaChatterie
MAKE-UP Artist: Anca Francu
Cu participarea extraordinara a domnului Mihai Moldoveanu și a actorilor Ioana Bobeică si Eva Maria Pavel.